We delen hier allerlei leuks met je, voor onze gezellige winkel en webshop komen we genoeg leuke dingen tegen die we hier graag met je delen, lees je mee ?

vrijdag 9 juli 2021

Nieuwe wolletjes

Deze week een wat kortere blog want er zijn een HELEBOEL nieuwe wolletjes de winkel binnengevlogen dus ik ben lekker de hele winkel op zijn kop aan het zetten om alles een mooi plekje te geven 😍


Deze week zijn het de nieuwe draadjes van Langyarns & WoolAddicts ...

WoolAddicts heeft er dit seizoen maar liefst 6 nieuwe romantische kleurtjes bij en 1 geheel nieuwe draad, de HONORDit garen is gemaakt om je innerlijke WOOLADDICT te eren.

Honor is een prachtige combinatie van Suri alpaca en merino extra fijn laat je denken dat je op wolken loopt. CreΓ«er met HONOR je eigen perfecte wintergarderobe!

Wij zijn er al mee bezig en ik kan je verklappen, wij zijn verliefd ! 

We hebben een leuk nieuw vest voor jullie ontworpen waar je het patroon GRATIS van ons krijgt bij je HONOR garens, binnenkort meer ...

Maar naast deze lieve zachte kleurtjes voor de winter zijn er ook supertoffe bollen binnen met gezellige vrolijk kleurverloop, daarover snel meer hoor !


Ik duik weer snel de dozen in en ga alle bolletjes een mooi plekje in de winkel geven, wil je alvast spieken ? Kijk dan snel in de WEBSHOP daar vind je al het nieuwe garen wat al binnen is !

WoolAddicts nieuwe collectie, KLIK HIER

LangYarns nieuwe collectie, KLIK HIER




Enneh als je er dan toch bent ... kijk ook even in onze KOOPJESHOEK, hier vind je de allerleukste bolletjes met nog leukere prijsjes !


Fijn weekend allemaal πŸ’‹

Liefs, Martine

1 opmerking: